Članovi tri varaždinska Rotary kluba – RC Varaždin, RC Varaždin 1181 i RC Varaždin jug, organizirali su zajedničko druženje u lovištu Zelendvor u petak, 6. listopada. U ovoj zajedničkoj akciji varaždinskih Rotary klubova sudjelovala je i DG Sunčica Bulat Würsching te rotarijanski prijatelji i prijateljice iz Preloga, Bjelovara, Virovitice i Čakovca.

-Susret je organiziran na inicijativu Hrvoja Mežnarića, predsjednika RC Varaždin 1181, kako bi se na početku nove rotarijanske godine članovi varaždinskih Rotary klubova družili u neformalnoj, prijateljskoj atmosferi. Druženje je proteklo u lijepom rotarijanskom ugođaju, uz jela koje su pripremili članovi ova tri kluba, pa valja očekivati da će susret u Zelendvoru postati tradicionalan – rekao je Igor Čolaković, predsjednik RC Varaždin.

Na druženju je bilo četrdesetak prijateljica i prijatelja te članova Rotaract klubova Varaždin i Čakovec, a sredstva koja su prikupljena organizacijom ove, nove rotarijanske priredbe tri će Rotary kluba donirati Udruzi žena operiranih na dojku – Mammae klub Varaždin, za kupnju edukativnog torza za vježbanje samopregleda doke, te Strojarskoj i prometnoj školi u Varaždinu za kupnju interaktivnog monitora i opremanje školskog praktikuma.

Donaciju od 1.500 eura za Mammae klub Varaždin predsjednici tri varaždinska kluba – Nino Plantak (RC Varaždin jug), Hrvoje Mežnarić (RC Varaždin 1181) i Igor Čolaković (RC Varaždin) uručili su predsjednici Mammae kluba Mariji Hrašćanec, na svečanosti koja je u županijskoj palači u Varaždinu organizirana 7. listopada, na Dan ružičaste vrpce.