Novosti

31. put održan Rotary lov na fazane [VIDEO]

31. put održan Rotary lov na fazane [VIDEO]

Na području državnog lovišta Peski kod Đurđevca koje se prostire na čak 14.192 hektara po 31. put je održan Rotary lov na fazane, jedna od najdugovječnijih humanitarnih rotarijanskih priredbi u našoj zemlji.

Božićni darovi za dvije obitelji

Božićni darovi za dvije obitelji

Dobrotvorna akcija u vrijeme Adventa dio je tradicije našega kluba, koja je započela još devedesetih godina, kada su članovi našega kluba svojim novčanim prilozima redovito pomagali pučku kuhinju Caritasa Varaždinske biskupije i tako njihovim korisnicima osiguravali primjeren božićni objed.

Svijeće za pokojne prijatelje

Svijeće za pokojne prijatelje

Svijeće s Rotary znakom upaljene su na grobovima prijatelja Marijana Vitkovića, Franje Šulaka,
Dragutina Drka, Petra Lukmana, Marija Porobije, Viktora Plaveca, Damira Mamuzića,Stjepana
Sabljaka, Božidara Martinčevića, Dragana Grimsa, Tomislava Lipljina, Anđelka Herjavca…

Svjetski dan borbe protiv dječje paralize

Svjetski dan borbe protiv dječje paralize

Članovi najstarijeg varaždinskog Rotary kluba organizirali su javnu akciju tijekom koje su na varaždinskom Vodotornju projicirali natpis – POLIO, kako bi promovirali ovu globalnu javnozdravstvenu akciju koju Rotary International provodi sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom.

Koncert – Brendiranje Padovca

Koncert – Brendiranje Padovca

Projekt – Brendiranje Padovca, kojega kao partner podržava Rotary Club Varaždin, nastavljen je u petak, 26. kolovoza, koncertom mezzosopranistice Sofije Cingule i gitarista Darka Rušeca, u lijepom ambijentu kasnobaroknog dvorca u Svetom Križu Začretje.

Redovna godišnja skupština Rotary Cluba Varaždin

Redovna godišnja skupština Rotary Cluba Varaždin

U restoranu Bedem u ponedjeljak, 20. lipnja, održana je redovna godišnja skupština Rotary Cluba Varaždin na kojoj je dosadašnji predsjednik Zdravko Poštenik predsjednički lanac predao novom predsjedniku – dr. sc. Miroslavu Benku.

Nagrada za izvrsnost 2022.

Nagrada za izvrsnost 2022.

Na svečanosti u Velikoj skupštinskoj dvorani Varaždinske županije Rotary Club Varaždin je najboljim učenicima i studentima dodijelio ovogodišnje Nagrade za izvrsnost. Ovo priznanje varaždinskih rotarijanaca primilo je 27 učenika i studenata iz Varaždinske županije.

Donacija sredstva za nabavu pasa vodiča

Donacija sredstva za nabavu pasa vodiča

Sredstva koja je prikupio na tradicionalnom Rotary lovu, Rotary Club Varaždin će donirati Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet za nabavu i školovanje pasa vodiča.

Rotary Lov

Rotary Lov

Rotary Club Varaždin je tridesetu godišnjicu organiziranja Rotary lova, jedne od najdugovječnijih rotarijanskih priredbi u našoj zemlji, ove godine obilježio organiziranjem prvog nacionalnog Rotary lova, koji je priređen u lovištu Peski kraj Đurđevca.

Rotary Club Varaždin

Rotary klub Varaždin najstarije rotarijansko društvo u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Već gotovo četvrt stoljeća različitim humanitarnim i donatorskim akcijama pomažemo društvenoj zajednici u kojoj djelujemo.

Rotary Club Varaždin.

 

Najstarije rotarijansko društvo u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, već gotovo četvrt stoljeća različitim humanitarnim i donatorskim akcijama pomaže društvenoj zajednici u kojoj djeluje. 

brze poveznice

Pretražite web

RC Varaždin
Aktivnosti