Na teniskim terenima Teniskog kluba Varaždin 1181 u subotu, 16. rujna, Rotary Club Varaždin organizirao je tradicionalni Memorijalni turnir Mario Porobija.

Na 22. Memorijalnom turniru, koji Rotary Club Varaždin organizira u spomen na svog preminulog člana – osnivača Marija Porobiju, nastupilo je dvanaest parova, članova rotarijanske zajednice iz ovoga dijela Hrvatske te prijatelja Kluba.

-Teniski turnir koji organiziramo već 21 godinu još je jedna prigoda za rotarijansko druženje, ali i događanje na kojem naš klub prikuplja sredstva za Nagradu za izvrsnost, koju svake godine dodijeljuje najizvrsnijim učenicima i studentima u Varaždinskoj županiji. Tu smo tradiciju nastavili i ove godine, kada smo na teniskim terenima proveli lijepi dan u pravoj rotarijanskoj atmosferi – istaknuo je prijatelj Domagoj Cvetko, direktor ovog dobrotvornog turnira .

Nakon cjelodnevnih mečeva pobjednički pehar RC Varaždin osvojio je par – Ernest Vlačić (RC Zagreb Gornji grad) i Lovro Juzbašić, a za MVP turnira proglašen je Jagor Strahonja.

-Turnir je i ove godine protekao u lijepoj rotarijanskoj atmosferi, uz cjelodnevno druženje naših članova, rotarijanaca iz Samobora, Zagreba, Koprivnice, Preloga, Ludbrega te prijatelja našeg kluba. Zahvaljujem svima koji su nastupili na turniru i svima koji su pomogli donacijom – naglasio je Igor Čolaković, predsjednik Rotary Cluba Varaždin.