Rotary Club Varaždin je rotarijanskim prijateljima u subotu, 2. prosinca, ponudio novu prigodu za druženje. U varaždinskom restoranu The Family RC Varaždin organizirao je – Whisky Night!

Na ovom rotarijanskom susretu u restoranu Zlatka Dalića organizirana je radionica – Uvod u škotske viskije, te masterclass predavanje o viskijima regije Islay, koje je vodio Dario Grabarić, jedan od naših najcjenjenijih stručnjaka za žestoka pića s certifikatom WSET za žestoka pića (Level 4).

Na radionici su polaznici, rotarijanci iz varaždinskih Rotary klubova te iz RC Zagreb Kaptol, RC Čakovec te Rotaract klubova iz Varaždina i Čakovca, imali prigodu kušati pet odabranih škotskih viskija te pet viskija iz škotske regije Islay, kao i ukusne zalogaje koje je pripremio „Zlatni kuhar“, prijatelj Damir Crleni.

Na ovoj dobrotvornoj priredbi, koja je protekla u lijepoj rotarijanskoj atmosferu u ugodnom ambijentu ovoga varaždinskog restorana, organizirana je i aukcija viskija.

Rotary Club Varaždin će prihod ostvaren na ovom događanju namijeniti za fond Nagrade za izvrsnost prof. dr. sc. Franjo Ruža.