Božićni darovi za dvije obitelji

Dobrotvorna akcija Rotary Cluba Varaždin
Rotary Club Varaždin je u ovo adventsko vrijeme nastavio dugogodišnju tradiciju pomaganja potrebitima. U akciji – Božićno darivanje RC Varaždin je pripremio prigodne darove za dvije varaždinske obitelji.

Dobrotvorna akcija u vrijeme Adventa dio je tradicije našega kluba, koja je započela još devedesetih godina, kada su članovi našega kluba svojim novčanim prilozima redovito pomagali pučku kuhinju Caritasa Varaždinske biskupije i tako njihovim korisnicima osiguravali primjeren božićni objed. Ove godine odlučili smo da ćemo u akciju božićnog darivanja pomoći dvije varaždinske obitelji, u čijem nam je odabiru pomogao Upravni odjel za socijalnu skrb Grada Varaždina. Za ove dvije obitelji, od
kojih je jedna obitelj sa šestero djece, osigurali smo novčane bonove i slatkiše, a poklonili smo im i božićne jelke, koje nam je za tu svrhu donirala Šumarija Varaždin – istaknuo je predsjednik RC Varaždin Miroslav Benko.

Božićne poklone ovim je obiteljima predao predsjednik Benko koji ih je posjetio u pratnji Djeda Mraza, čiji je posjet razdragao djecu u ovim obiteljima.

-Posjet Djeda Mraza oduševio je ovu djecu koja žive u jako teškim prilikama, a ona su nam zahvalila pjesmom – Dolove i brijeg prekrio je snijeg – rekao je predsjednik Rotary Cluba Varaždin o ovoj akciji koja je organizirana u četvrtak, 15. prosinca.

Rotary Club Varaždin.

 

Najstarije rotarijansko društvo u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, već gotovo četvrt stoljeća različitim humanitarnim i donatorskim akcijama pomaže društvenoj zajednici u kojoj djeluje. 

brze poveznice

Pretražite web

RC Varaždin
Aktivnosti